Ønskeskyen Partner

COOLPRISER CASE

Den førende shop indenfor mobiltilbehør i Danmark, Coolpriser, har med Ønskeknappen vækstet deres clicks med 106%.

Coolpriser har siden 2009 serviceret tusindvis af glade gadgetejere med smarte iPhone-covers og alt indenfor mobil- og tablettilbehør – bl.a. med produkter fra populære og velkendte mærker som Apple, Samsung, HTC, Nokia og Sony.

Coolpriser er altid først med det nyeste udstyr, når mobiltelefoner, tablets og øvrige gadgets introduceres på markedet. I dag er de førende indenfor mobiltilbehør i Danmark. Dertil har de ekspanderet med nye webshops i flere lande, bl.a. i England og Sverige. 

Efter Ønskeskyen indgik samarbejde med den populære elektronikshop, har Coolpriser fortsat deres succes med en særdeles stor vækst i clicks.

STOR VÆKST I KLIKS

MED ØNSKEKNAPPEN

”De senere år har vi udvidet vores webshop, så kunderne foruden elektronik også kan finde beauty-produkter og legetøj til børnene. Vi henvender os derfor til en meget bred målgruppe og har et sortiment, som er oplagt som gaver og ønsker hos et stort publikum. Sammen med Ønskeskyen har vi haft succes med at nå mange flere nye kunder, og vores vækst i clicks er steget med 106% fra Ønskeskyen til vores website, siden vi integrerede Ønskeknappen på vores site. Det er virkelig positivt og noget, vi ser et endnu større potentiale i fremover.”

Ali Omair, Ejer & Stifter

Hør mere om et partnerskab med Ønskeskyen​

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop? Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD FORMULAREN