Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

NEGLEFEBER SÅ DERES ØNSKER STIGE MED 1.426%

Efter et halvt års samarbejde med Ønskeskyen oplevede det populære neglebrand Neglefeber en eksplosiv stigning på 1.424% i antallet af ønsker fra deres hjemmeside.

Allerede tidligt i samarbejdet mellem Ønskeskyen og Neglefeber blev det tydeligt, at der var tale om en stærk synergi. Efter kun seks måneder steg antallet af ønsker tilføjet til brugeres ønskelister på Ønskeskyen med imponerende 1.424%. Nærmere bestemt blev der tilføjet 14.784 flere ønsker sammenlignet med den tilsvarende periode inden partnerskabet.

Dette positive momentum afspejlede sig også i en markant stigning i antal klik til Neglefebers webshop – en stigning på hele 406% siden starten af samarbejdet. Disse resultater illustrerer tydeligt værdien af de partnerskaber, Ønskeskyen indgår med dygtige virksomheder af alle størrelser og aldre.

Neglefeber: Danmarks Nye Neglebrand

Neglefeber er et forholdsvist nyt neglebrand på det danske marked, der specialiserer sig i UV-hærdende gel-produkter til hjemmebrug. Ud over deres 21FREE koncept, hvor de har fjernet 21 typer af skadelig kemi, tilbyder brandet også et omfattende læringsunivers for alle niveauer. Dette fokus på kvalitet og kundefokus har været en nøglefaktor i deres hurtige vækst og succes de seneste 2,5 år.

Neglefeber har vundet anerkendelse for deres ihærdige indsats, ikke kun gennem vækst og kundetilfredshed, men også gennem prestigefyldte priser som “Bedste nye e-handelsvirksomhed” ved E-handelsprisen 2023 og en nominering til en Danish Beauty Award 2023 for “Årets danske nye brand.

FOKUS PÅ KVALITET

FORBEDRET PRODUKTLINJE​

“Vi er utroligt stolte over den vækst og anerkendelse, vi har opnået på så kort tid. Det mest givende ved vores arbejde er at se vores kunder vælge vores produkter samt værdsætte vores fokus på kvalitet, ingredienser og uddannelse. Vores mål er at fortsætte med at udvide og forbedre vores produktlinje og lære mere for at blive det foretrukne neglebrand for hjemmebrugere”

Signe Hartung Roslyng, Grundlægger

Dette er præcis den mission, vi hos Ønskeskyen er begejstrede for at være en del af, og vi ser frem til at fortsætte det succesfulde samarbejde med Neglefeber.

ØGET TILGÆNGELIGHED​

406% FLERE KLIK

“Den øgede tilgængelighed på en platform som Ønskeskyen tilfører væsentlig værdi til vores kunders købsoplevelse og understøtter deres evne til at opdage og samle deres ønsker. Derudover er det blevet en yderligere profitabel indtægtskilde for vores virksomhed. Vi er meget tilfredse med, at Ønskeskyen har formået at forene disse to forretningsområder i et enkelt samarbejde”

Christoffer Hartung Roslyng, Grundlægger

HØR MERE OM ET PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN​

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop? Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​