Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

BYSTENHOLT HAR OPLEVET VÆKST I CLICKS PÅ 403%

Tøj- og accessories-brandet ByStenholt udtrykker lige dele begejstring og stolthed over samarbejdet
med Ønskeskyen, som både har bragt vækst og vigtig data med sig. Siden partnerskabet har brandet
oplevet en vækst i clicks på hele 403%.

Det er virkelig en guldmine at have indblik i den her data”. Sådan lyder ordene fra stifteren af webshoppen ByStenholt, Katinka Kirkegaard Stenholt, som bruger Ønskeskyens store mængde af data til at få indblik i
brugernes ønskepræferencer, og hvad der trender.

”Udover nogle rigtig gode væksttal, så giver Ønskeskyens nye database os også et rigtigt godt indblik i, hvilke varer der er mest populære i kundernes Ønskeskyer, og dermed ved vi, hvilke varer viskal sørge for at have på lager. Det er virkelig en guldmine at have indblik i den her data. Især op til diverse begivenheder såsom BlackFriday, julesalg og konfirmationer. Vi er virkelig glade for og stolte over vores samarbejde med Ønskeskyen”

Katinka Kirkegaard Stenholt, Founder

VÆKST

PÅ FLERE FRONTER

Vi sætter hos Ønskeskyen også pris på det spændende samarbejde med ByStenholt og den vækst,
partnerskabet bærer med sig. ByStenholt har vækstet deres ønsker med en udvikling på hele 1.256%,
når vi sammenligner deres ønsker med samme periode før vores samarbejde.

”Vi har i ByStenholt de seneste 8 måneder vækstet utroligt meget på flere forskellige fronter. Og her har vores samarbejde med Ønskeskyen bestemt også vækstet en del. Efter vi indgik samarbejdet med Ønskeskyen tilbage i september 2022 er det enormt tydeligt, at vores kunders brug af Ønskeskyen er steget markant. Vores clicks er steget med hele 403%, siden vi indgik samarbejdet med dem. Vi har jo bl.a. også fået implementeret Ønskeknappen på vores webshop, som vores kunder bruger i stor stil”

Katinka Kirkegaard Stenholt, Founder

SÅDAN FÅR DU ØNSKEKNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP!

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Bliv kontaktet af vores partner team og hør om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen – få tilsendt vores whitepaper direkte til din mail.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​