Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

EN STÆRK ALLIANCE INDEN FOR FRILUFTSKATEGORIEN

Friluftsbrandet Outdoornu.dk gør sig bemærket som et stærkt partnermatch for Ønskeskyen.
Med en ønskestigning på 581% er samarbejdets succes ikke til at tage fejl af.

Outdoornu.dk er en etableret dansk virksomhed med speciale i udstyr til udelivet. De tilbyder et bredt udvalg af produkter og udstyr til udendørsaktiviteter og fører kvalitetsprodukter fra kendte brands som Fjällräven, Salomon, Pinewood og mange andre. Virksomheden har en stærk position på markedet og har etableret stor tillid blandt friluftsentusiaster rundtom i Danmark.

Et friluftsmatch

Netop outdoorprodukter udviser brugerne på Ønskeskyens stor interesse for. Derfor udforskede Ønskeskyen muligheden for at samarbejde med Outdoornu.dk for at udvide friluftskategorien i appen og tilbyde brugerne en endnu bredere vifte af produkter til udendørs eventyr.

Effekten af samarbejdet mellem Ønskeskyen og Outdoornu.dk blev straks tydelig. På kort tid skete en bemærkelsesværdig stigning i ønsker på friluftsprodukter fra Outdoornu.dk. Ønsketallet steg med utrolige 581%, siden samarbejdets start.

MARKANT VÆKST​

BEGEJSTREDE BRUGERE​

Det er imidlertid ikke kun stigningen i antal ønsker, der viser den positive virkning af samarbejdet. Antallet af klik på friluftsprodukter er også steget markant med 296%. Denne stigning i klik viser en stærk interesse fra brugerne i at udforske og lære mere om Outdoornus sortiment, og indikerer, at samarbejdet har været en succes i at tiltrække og fastholde brugernes opmærksomhed.

”Brugerne af Ønskeskyen er tydeligvis begejstrede for muligheden for at opdage og ønske sig de bedste friluftsprodukter fra Outdoornu.dk. Resultatet er egentlig langt over vores forventning. Jeg tror, at en essentiel faktor i samarbejdets succes er kategorien friluftsliv, som udgør et perfekt match for Ønskeskyens brugere og vores kunder i Outdoornu.dk, og vi glæder os til at se, hvordan vi kan vokse vores tilstedeværelse på Ønskeskyen til endnu større højder”

Costas Demetriou, Ejer

PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop?
Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​