Ønskeskyen Partner

Året, der gik, hos Ønskeskyen/GoWish: "Alene i november fik vi over 1 million nye brugere"​

Ønskeskyen er blevet til GoWish i udlandet og er på vej mod 1,5 mio. brugere alene i USA. CEO Casper Ravn-Sørensen og CCO Morten Bjørn Mortensen ser tilbage på Ønskeskyens/GoWish’ største højdespringere i løbet af 2023. 

Ny app, ny start i udlandet, nye millioner af brugere.

I Ønskeskyen har vi ikke siddet meget stille i løbet af 2023. Med en helt ny app startede vi året med at lancere Ønskeskyen i udlandet under vores internationale navn GoWish. Siden har GoWish rundet knap 2.4 mio. udenlandske brugere.

”GoWish er blevet taget imod af brugere verden over på en måde, som er gået ud over vores forventninger. Vi er på vej mod 1,5 mio. amerikanske brugere, og med det har vi formået at ende på App Stores liste over mest downloadede livsstilsapps i USA – faktisk har GoWish ligget som nr. 1 på listen. Vi er stolte af at opnå det på ganske få måneder,” siger CEO Casper Ravn-Sørensen.

Også i Norden og andre europæiske lande bliver Ønskeskyen/GoWish bemærket. Appen har ramt tredje- og fjerdepladsen på App Stores samlede liste over mest downloade apps i Norge og Sverige og har ligget som nr. 1 livsstilsapp ad flere omgange hos både vores nordiske naboer og i Storbritannien. Samtidig har GoWish været nummer 1 på næsten alle relevante søgeord relateret til “wish” eller “wishlist” i vores ni internationale kernemarkeder.

Et vildt og veloverstået Q4​

Placeringerne på App Store står ikke alene som højdespringer i det forgangne år. I skrivende stund har Ønskeskyen/GoWish i alt rundet 5 mio. brugere på tværs af landegrænser, og i løbet af 2023 er der i alt blevet oprettet 93.772.530 ønsker og 5.051.073 ønskelister i systemet.

”Alene i november fik vi 1,1 mio. nye brugere fordelt i Danmark og udlandet. Det er vildt lige at smage på, hvor stort det tal er,” siger CCO Morten Bjørn Mortensen.

Netop dette efterår har vi oplevet stor aktivitet på Ønskeskyen/GoWish. I forbindelse med Black Week blev der oprettet næsten 5 mio. ønsker, og der var hele 11.662.643 klik ud af platformen til danske webshops med en average basket size på 431 kr.

”Vi ved, at denne tid på året er vores allertravleste med en vild aktivitet fra vores brugere. Det er altid alfa og omega for os, at vores platform ikke er nede på noget tidspunkt, men det gælder særligt i denne periode, hvor vi oplever så meget trafik. Vi er meget tilfredse med, at vores app stod tidens test i Black Week, og at alle brugere er blevet mødt af en toptunet og velfungerende app,” siger Casper Ravn-Sørensen.

Nye spændende samarbejder​

Også flere og flere både danske og udenlandske webshops har kigget Ønskeskyens vej i løbet af året.

”Vi er rigtig glade for, at så mange danske webshops ser værdien i et samarbejde med os. Samtidig er det bestemt ikke kun inde for landets grænser, at vi sætter gode partnerskaber i søen, og i 2024 fortsætter vi vores rejse med at lave nye strategiske samarbejder på tværs af landegrænser,” siger Morten Bjørn Mortensen og fortsætter:

”Vi slutter 2023 af med nogle virkelig gode resultater og en masse spændende projekter i pipelinen, og det kan vi særligt takke alle vores dygtige medarbejdere for,” afslutter han.

Hør mere om et partnerskab med Ønskeskyen​

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop? Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN