Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

ØNSKESKYENS PRODUKT MATCHING GAVNER ANDLIGHT

Andlight har på kort tid opnået knap 2.000 produktmatches på Ønskeskyen og dermed skaffet sig
 langt mere konverterende trafik og synlighed blandt brugerne.

Vores partnerskab med den danske lampevirksomhed Andlight begyndte som et skarpt skæringspunkt mellem Ønskeskyen som contentmedie og Andlight som en vigtig brik i dansk detailhandel. Siden har vi opnået stor succes sammen.

Andlight har opnået imponerende 1.898 produktmatches gennem Ønskeskyen indtil videre. Det vil sige, at brugerne på Ønskeskyen knap 2.000 gange har fravalgt et specifikt produkt fra én webshop, som ikke er partner med Ønskeskyen, og i stedet tilvalgt produktet fra vores partner Andlight.

Det er en ny ting, at vi hos Ønskeskyen laver produktmatching. Når webshops har et partnerskab med Ønskeskyen, laver vi ikke produktsammenligning på webshoppens produkter. Det modsatte er dog tilfældet for webshops uden et partnerskab, hvor vi viser alternativer til produkter og flytter trafik til vores samarbejdspartnere i stedet. På den måde øger vi konverterende trafik, omsætning og brand awareness for vores partnere.

“Samarbejdet med Ønskeskyen er skarpt, og at de konsekvent introducerer nye produkter til deres portefølje, såsom produktmatching, er super spændende. Vi har allerede opnået flotte resultater i vores partnerskab, og vi ser frem til den kommende tid med dem”

Lukas Baes Maiden, Senior Performance Marketing Specialist

STIGNING I OMSÆTNING

MED PRODUKT MATCH​

På grund af vores produktmatching oplever vores partnere – som Andlight – ofte en stigning i både trafik og omsætning, da brugerne bliver eksponeret for produktet fra netop dét brand og ikke bliver vist alternative shops at købe produktet fra. Samtidig øger vores produktmatching chancen for, at brugerne husker brandet og vender tilbage for yderligere ønsker. Dette hjælper med at etablere en loyal kundebase og skabe en stærk tilknytning mellem Ønskeskyen og brandet.

Ønskeskyen arbejder for at være og forblive en innovativ og værdiskabende partner for danske detailhandelsvirksomheder, og vi ser frem til det videre samarbejde med Andlight og vores mange andre partnere.

PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop?
Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​