Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

PÅ ØNSKESKYEN ER BUTIK BLOSSOM BLEVET PRODUKTSAMMENLIGNET OVER 6.000 GANGE​

VÆKST CASE

PÅ ØNSKESKYEN ER BUTIK BLOSSOM BLEVET PRODUKT-SAMMENLIGNET OVER 6.000 GANGE​

Brugerne viser stor interesse for Butik Blossom. Med over 25.000 klik, 6.000 produktsammenligninger og 9.000 oprettede ønsker blomstrer modewebshoppen på Ønskeskyen.

I en konkurrencepræget e-handelsbranche er samarbejder mellem online platforme og detailhandlere helt afgørende for at skabe synergier, der gavner både forbrugere og virksomheder. Det er ikke mindst tilfældet for samarbejdet mellem Ønskeskyen og Butik Blossom.

Siden vi indgik vores partnerskab har brugere af Ønskeskyen oprettet 9.440 ønsker, hvilket indikerer en betydelig interesse fra brugerne i Butik Blossoms modeunivers. Samtidig ser vi indtil nu 25.338 klik fra Ønskeskyens platform til Butik Blossoms webshop. Det viser ikke kun en stærk brugerinteresse, men også en effektiv integration mellem vores to platforme. Ønskeskyens brugere opretter ikke blot ønsker fra Blossom, men engagerer sig aktivt og udforsker webshoppens produktsortiment.

“Vi er så glade for den massive interesse, som Blossom har fået fra Ønskeskyens brugere. Det er simpelthen så dejligt. Det indikerer tydeligt, at Ønskeskyens brugere kan lide Blossoms profil, brandsammensætning og produktsortiment. Vi har været super glade for samarbejdet med Ønskeskyen indtil videre  og er kun ærgerlige over, at vi ikke har været på Ønskeskyen noget før.”

Trine Kær, indehaver af Blossom.dk

PRODUKTSAMMENLIGNING​

SOM NØGLEFAKTOR​

Brugernes interesse for Butik Blossoms produkter viser sig ikke kun i oprettede ønsker og antallet af klik. Også med Ønskeskyens feature “Produktsammenligning” er der blevet generet langt mere trafik til modewebshoppen. Vi har registreret hele 6.259 produktsammenligninger på produkter fra Butik Blossom. Det vil sige, at brugerne på Ønskeskyen over 6.000 gange har tilvalgt et produkt fra Butik Blossom til fordel for samme produkt fra andre webshops.

Når virksomheder som Butik Blossom har et partnerskab med Ønskeskyen, foretager vi ikke produktsammenligning på shoppens produkter. Det modsatte gælder for webshops uden et partnerskab. Her viser vi alternativer til produkter og flytter konverterende trafik, omsætning og brand awareness til vores partnere i stedet.

“Det er virkelig helt vildt, at der er registreret så mange produktsammenligninger på produkter fra Butik Blossom, og at vi er blevet tilvalgt af så mange brugere. Det siger lidt om, at Ønskeskyens brugere kender os og føler sig trygge ved at handle på blossom.dk. Det betyder utroligt meget for os.”

Trine Kær, indehaver af Blossom.dk

PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop?
Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​