Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

RESERVEREDE ØNSKER ER STEGET MED 548%

Den landsdækkende herretøjskæde Mr har oplevet en imponerende vækst i antallet af tilføjede og reserverede ønsker på Ønskeskyen. Den mandlige målgruppe er en vigtig del af samarbejdet.

Samarbejdet mellem Mr og Ønskeskyen har hidtil været en stor succes. Med en vækst i antallet af reserverede ønsker på hele 548% har vores partnerskab ikke kun bidraget til gode resultater, men har også tydeligt vist os brugernes interesse for et brand med højt fagligt niveau, kvalitetsholdige produkter og en professionel service.

Væksten i antallet af brugernes ønsker er også bemærkelsesværdig. Den har nået en stigning på 390% siden vores samarbejdes begyndelse.

“Vi er begejstrerede for den udvikling vi ser i både antal af ønsker og reserveringer, og vi er meget interesserede i det potentiale, som samarbejdet kan skabe for Mr på sigt – både hvad angår brand awareness, men ikke mindst konverteringer”

Amalie Margrethe Mogensen, Webkoordinator hos Mr

EN VIGTIG

MANDLIG MÅLGRUPPE​

Med sin ekspertise inden for herremode appellerer Mr til en målgruppe af kvalitetsbevidste mænd, der ønsker sig nyt til garderoben. Og selvom Ønskeskyens brugerbase har en overvægt af kvinder, er det ikke på trods, men på grund af netop den mandlige henvendelse, at Mr er et vigtigt brand på Ønskeskyen. Mange kvinder på platformen søger nemlig aktivt gaver til deres mandlige partnere, familiemedlemmer og venner. Derfor har både vi og Mr en naturlig fælles målgruppe af både mænd og kvinder at henvende os til i vores samarbejde.

Ved at have en tilstedeværelse på Ønskeskyen gør vi det nemt for vores brugere at opdage Mr som en ideel gaveidé. De gode tal, vi ser, bekræfter, at samarbejdet giver den ønskede værdi og resonans blandt vores målgruppe, som vi havde håbet på.

“Det er værdifuldt at kunne følge med i nøgletal og ønskestatistikker – på den måde kan vi også lære vores målgruppe bedre at kende. Samtidig giver det rigtig god mening for os at kunne tilpasse vores visuelle tilstedeværelse og køre vores kampagner i Ønskeskyens inspirationsunivers, som et supplement til vores eksisterende kampagner på andre platforme”

Amalie Margrethe Mogensen, Webkoordinator hos Mr

PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop?
Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​