Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

DYBDEGÅENDE INDBLIK I KUNDERNES PRÆFERENCER

Det danske smykkebrand IX STUDIOS har foruden en stor stigning i både ønsker og reserverede ønsker fået et dybdegående indblik i deres kunders præferencer. Smykkebrandet ser frem til det videre samarbejde med Ønskeskyen. 

Det populære danske smykkebrand IX STUDIOS er på en rigtig god vækstrejse på Ønskeskyen. Én af de mest bemærkelsesværdige resultater af samarbejdet er den markante stigning i antallet af ønsker fra IX STUDIOS tilføjet til brugernes ønskelister på Ønskeskyen. Siden vores samarbejdes begyndelse er der blevet tilføjet hele 1.000 flere ønsker, mens vi har set en stigning på hele 271% i antallet af reserverede ønsker fra IX STUDIOS. Dette vidner om en stor succes og om et højt engagement fra brugerne.

Amalie Mygind Andersen, E-commerce og Digital Marketing Manager hos IX STUDIOS, deler denne opfattelse og entusiasme om vores hidtidige partnerskab:

“Det har været en fed rejse at samarbejde med Ønskeskyen indtil nu. Hos IX STUDIOS har vores partnerskab med Ønskeskyen virkelig båret frugt. Vi har set en klar stigning i både antallet af ønsker og reserveringer på Ønskeskyens dashboard, og det har været brugbart for os med et dybdegående indblik i vores kunders præferencer, når det gælder ønskelister”

Amalie Mygind Andersen, E-commerce og Digital Marketing Manager

TAKNEMMELIG

FOR PLATFORMENS BETYDNING

En interessant pointe er, at IX STUDIOS ikke har implementeret Ønskeskyens ønskeknap på deres egen platform. Dette viser, at Ønskeskyens indflydelse allerede har haft en positiv effekt, selv uden den fulde integration. Det giver samtidig en klar indikation af det store potentiale, der fortsat ligger i vores samarbejde. Denne opfattelse deler IX STUDIOS, som sætter pris på de muligheder, Ønskeskyen giver virksomheder som deres:

“Vi ser frem til det potentiale, det kan skabe for os på lang sigt, ikke kun i form af konverteringer, men også i at forstå vores kunder bedre. Vi glæder os til at fortsætte vores samarbejde med Ønskeskyen og er taknemmelige for den positive retning, de har udviklet deres platform for virksomheder”

Amalie Mygind Andersen, E-commerce og Digital Marketing Manager

PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop?
Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​