Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

ET HALVT ÅR SENERE OG EN VÆKST PÅ 433%

Ønskeskyen og Lille Per Sengs partnerskab har ikke blot været succesfuldt, men også bemærkelsesværdigt med en eksplosiv vækst i antallet af ønsker på blot seks måneder.

Lille Per Seng, kendt for sin gode kvalitet og alsidige udvalg af legetøj, babyudstyr og tilbehør til den populære Junoseng, har på kort tid opnået en stor vækst i ønsker på Ønskeskyen – en vækst på intet mindre end 433% inden for en periode på blot et halvt år.

Denne vækst har vi i fællesskab realiseret gennem bl.a. implementeringen af Ønskeskyens Ønskesknap på Lille Per Sengs webshop. Ønskeknappen har ikke blot gjort det muligt for kunderne at tilføje ønsker til deres ønskeliste med ét enkelt klik. Knappen har også åbnet døren til en mere personlig og bekvem shoppingoplevelse for brugerne, og de gode væksttal tyder på, at kunderne reagerer positivt på dette initiativ.

”Det er nemt for vores kunder at finde ud af, hvor de kan købe det ønske, der står på ønskesedlen. Samtidig modtager vi slet ikke så mange retur- og byttevarer længere, fordi kunderne med en ønskeliste fra Ønskeskyen undgår at købe noget, andre allerede har købt. Det er en winwin både for den glade giver og dem, der modtager gaven.

Med vores dashboard hos Ønskeskyen kan vi hele tiden følge udviklingen i antal ordrer, konverteringer, pris pr. ordre osv., og det allerbedste er, at vi kan se, hvor mange ønskelister vi er med på, hvilke varer der er ønsket, og hvilke der er reserveret. Det hjælper os rigtig meget, når der skal bestilles varer.”

Mary Berggren, Administrerende Direktør

FÆLLES

MÅLGRUPPE​

Både Ønskeskyen og Lille Per Seng appellerer til en målgruppe af brugere, der søger kvalitetsprodukter til børn. Det fælles publikum skaber en naturlig grobund for vores samarbejde, og det er med stor glæde, at forældre, bedsteforældre og andre gavekøbere i deres jagt efter en god gave til deres børn øjensynligt får mere og mere gaveinspiration fra Lille Per Seng på Ønskeskyen.

Med samarbejdets meget klare potentiale for vækst, bliver det spændende at se, hvilke nye højder vi i fællesskab kan tage partnerskabet til på de næste seks måneder.

SÅDAN FÅR DU ØNSKEKNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP!

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Bliv kontaktet af vores partner team og hør om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen – få tilsendt vores whitepaper direkte til din mail.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​