Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

SIDEN OKTOBER HAR SOUNDLIVING VÆRET PARTNER MED ØNSKESKYEN: NU BLIVER HVERT TREDJE AF DET MEST ØNSKEDE PRODUKT TIL EN KONVERTERING

De seneste tre måneder har SoundLiving med blandt andet strategiske marketingsaktiviteter gjort sig bemærket på Ønskeskyen. Det er blevet til en stor stigning i antallet af brugernes ønsker og en konverteringsrate, der siger sparto.

Det danske elektronikbrand SoundLiving har været partner med Ønskeskyen siden midten af oktober, og samarbejdet har allerede vist sig at være en stor succes. På de tre måneder har vi oplevet en mærkbar entusiasme og positiv respons fra brugerne, som i skrivende stund har tilføjet 2.179 ønsker til deres ønskelister fra SoundLiving. Det er et tal, der er vokset betydeligt siden samme periode sidste år, hvor vi til sammenligning registrerede 17 ønsker på brugernes ønskelister fra elektronik brandet.

Vi ser nu, at hvert tredje af SoundLivings topønske bliver til en konvertering, og til det siger SoundLiving:

“Vi har været meget positive omkring samarbejdet med Ønskeskyen, og al kommunikation har været professionel fra start af. Ydermere har konverteringsraten og eksekveringen været yderst tilfredsstillende, og vi er spændte på at følge tendensen fremover.”

Sebastian Hansen, Co-founder, SoundLiving ApS

STÆRKT TIL STEDE

VIA ØNSKESKYENS KANALER​

Siden vi indgik vores samarbejde, har SoundLiving vist sig stærkt til stede gennem Ønskeskyens forskellige kanaler. Selv om SoundLiving er en af vores nyere partnere hos Ønskeskyen, har de allerede været tilstede ad flere omgange i forbindelse med Ønskeskyens strategiske markedsføringer i Black Week og juleperioden.

I december besøgte tusindvis af håbefulde brugere Ønskeskyens julekalender, hvor vi hver dag udlod præmier fra vores samarbejdspartnere – og d. 15. december var ingen undtagelse, hvor knap 40.000 brugere deltog i konkurrencen om elektronikpræmier fra SoundLiving.

“Det har været positivt at deltage i julekalenderen, som har øget interessen for vores produkter og brand. Vi har udvidet samarbejdet med Ønskeskyen og ser frem til et godt 2024.

Sebastian Hansen, Co-founder, SoundLiving ApS

PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop?
Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​