Ønskeskyen Partner

VÆKST CASE

WHEAT FÅR 1.073% FLERE ØNSKER

Med integrationen af Ønskeskyens Ønskeknap har børnetøjsbrandet Wheat oplevet en vækst på 1.073% i ønsker på brugernes ønskelister.

For nylig indgik vi et samarbejde med det danske børnetøjsbrand Wheat. I Ønskeskyen-appen oplever vi efterspørgsel på gode, ansvarlige produkter til børn, og det er lige netop, hvad Wheat tilbyder.

Brandet er en populær børnetøjsforhandler i Skandinavien og er velkendt for produkter af høj kvalitet. Wheat har en bæredygtig tilgang til deres børnetøj og -sko, der går hånd i hånd med Ønskeskyens ønske om at tilbyde produkter, der er både gavnlige for forbrugeren og miljøet. Ved at bruge genanvendte eller økologiske fibre og have en stor del af deres tøj certificeret, viser Wheat deres dedikation til at minimere påvirkningen på miljøet og samtidig sikre, at børnene får tøj og sko af høj kvalitet og uden skadelige stoffer.

VÆKST

MED ØNSKEKNAPPEN

Som en del af partnerskabet har Wheat implementeret Ønskeskyens ønskeknap på deres webshop, hvilket nu gør det nemt for deres kunder at tilføje børnetøjsprodukter direkte til deres ønskelister på platformen. Integrationen har resulteret i en vækst på hele 1.073% i antallet af ønsker til brugernes ønskelister på Ønskeskyen.

Gennem samarbejdet formår både vi og Wheat at forbedre vores brugeres shoppingoplevelse og kundetilfredshed, alt imens vi ser ind i vækst og gode tal.

”Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Ønskeskyen. Sammen har vi skabt en unik mulighed for vores kunder til nemt at tilføje vores produkter til deres ønskelister. Den positive respons har været overvældende, og det glæder os at se en vækst på hele 1.073%. Dette samarbejde har ikke blot styrket vores brand, men har også bidraget til at forbedre shoppingoplevelsen for vores kunder.”

Julie Maria Bredholt Andersen, Brand Director hos Wheat

SÅDAN FÅR DU ØNSKEKNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP!

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Bliv kontaktet af vores partner team og hør om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen – få tilsendt vores whitepaper direkte til din mail.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN​