Ønskeskyen Partner

EVENT: TAKE AWAYS FRA
E-HANDELSKONFERENCEN 2023

I sidste uge var vi til E-handelskonferencen 2023 i Øksnehallen i København. Et vigtigt og lærerigt event, hvor vi under temaet “E-handel i en brydningstid” var med til at kigge strategisk ud i fremtidens e-handel med spændende oplæg og gode snakke om blandt andet B2B e-handel, bæredygtighed, digital markedsføring og ikke mindst AI.

Med den rolle, vi ønsker at spille i den danske e-handel allerede nu og i fremtiden, var det selvsagt for os at bakke op om Danmarks største konference for e-handel. Samtidig var vi til stede for at engagere os i samtaler med nuværende og potentielle samarbejdspartnere, drøfte nuværende tendenser i branchen og de udfordringer, som den danske e-handelssektor vil stå overfor de kommende år.

FORANDINGER

& UDFORDRINGER

E-handel er uden tvivl en konkurrencepræget branche, og det kræver mere og mere at opretholde markedsposition, fastholde kunder og positionere sig overfor forandrede forbrugeradfærd og stigende produktionspriser.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at e-handelsbranchen stadig er ret ny, og mange virksomheder har måske aldrig nogensinde oplevet andet end vækst, og det er bare en anden størrelse, når du lige pludselig enten vækster mindre, slet ikke vækster og måske endda bliver nødt til at fyre folk. Det vil vi gerne klæde vores medlemmer på til at kunne håndtere med den her dag”

Carsten Rose Lundberg, Fagchef for digital handel hos Dansk Erhverv

TID TIL NYTÆNKNING & INNOVATION

Vi ser også E-handelskonferencen som et unikt forum til at diskutere e-handelsbranchen udfordringer, men især også de nytænkninger og innovationer, der kan imødekomme markedets forandringer og sætte nye standarder i fremtiden.

Med lanceringen af Ønskeskyen 2.0 tidligere på året arbejder vi på at skabe nye innovative muligheder for webshops. Med vores partnerunivers og nye funktioner gør vi det nemmere for webshops at nå ud til og fastholde nye kunder (baseret på store mængder af ønskedata), tracke performance af markedsføring og øge konverteringer. Vi har også AI-projekter på trapperne, som vi forventer bliver en vigtig brik ifm. forbrugernes efterspørgsel på personalisering, der med al sandsynlighed fortsat bliver en nøglefaktor i e-handelsbranchen fremover.

Hør mere om et partnerskab med Ønskeskyen​

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop? Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN